"Pana nu alegi, totul este posibil. Dupa ce ai ales, totul devine realitate."

Bora Teodor-Manuel, CEO

Cine Suntem

Suntem o echipa de profesionisti de design, dezvoltare web si dezvoltare profesionala din Cluj-Napoca, care prin experienta diferita si acumulata de-a lungul anilor va vom ajuta sa obtineti succesul online.

Ce Facem

Livram intotdeauna ceva distinct! Acest lucru este posibil folosind o combinatie puternica intre: strategia de marketing digitala, paleta generoasa de culori detinuta si solutiile concentrate pe client.

De Ce o Facem

Iubim ceea ce facem si stim ca acest lucru ajuta la transpunerea in calitate a muncii noastre. Lucram cu clienti care si ei adora ceea ce fac, iar asta duce la un parteneriat profitabil pentru toti cei implicati.

Team

  • tir
  • tir
  • tir
  • tir
  • tir

BRAND STRATEGY ● WEBSITE DESIGN ● DIGITAL MARKETING ● SEO


Creare Site
Creare Site
Ai nevoie de mult mai mult decat un simplu site. Ai nevoie de rezultate. Ai nevoie de o companie cu experienta, creativitate si care sa gaseasca solutii si sa-ti aduca rezultate.
Branding
Branding
Branding-ul nu a fost niciodata mai expansiv, aventuros si mai agil decat este azi. Fiecare brand are o poveste de spus. Cu cat este mai intoxicanta povestea, sansele succesului sunt mai mari.
Digital Marketing
Digital Marketing
Pe langa pasiune, serviciile noastre digitale de marketing sunt conduse de dorinta de a livra conversii exceptionale de vanzari si RIM pentru clientii nostrii.
SEO
SEO
ManuDESIGN ofera servicii SEO care genereaza vanzare - nu doar trafic. Idiferent daca construiti un site nou sau il optimizati pe cel existent, vom crea continut convingator pentru conversii maxime.
Social Media
Social Media
Social Media Marketing este cel mai bun mod de a comunica cu publicul tinta. O data ce publicul va intelege povestea marcii dvs., exista un potential mai mare ca ei sa devina clientii dvs.
Foto / Video
Foto / Video
Pentru ca ne dorim sa oferim servicii care sa vina in ajutorul crearii imaginii dvs., serviciile foto/video profesionale oferite sunt special gandite pentru a da un plus de profesionalism afacerii dvs.
Suport specializat
Suport specializat
Pentru cei care-si doresc sa-si dezvolte buissnes-ul intr-un mod placut si benefic, am creat un serviciu care prin pasiune si devotament va aduce plusul de valoare dorit.