Strategia de Marketing

Epoca noastra digitala necesita strategii orientate spre date, spre om, care conecteaza brand-urile cu oamenii in moduri noi si interesante.
Marketing Digital

Cum poate deveni marketing-ul dvs. mai mult bazat pe date si mai orientat spre om? Credem ca raspunsul consta intr-o colaborare mai profunda, povestiri puternice si rigoare analitice - combinate cu metodologia agila necesara pentru a le aduce impreuna.


  • Strategie de marketing
  • SEO
  • Analiza date
  • Social Media
  • Reclama PPC
  • Marketingul continutului
  • PR digital
  • Influencer Marketing
Marketingul de astazi ar trebui sa insemne ca puneti oamenii in centrul istoriei marcii dvs. facandu-i astfel sa se simta importanti si apreciati.

Pentru a castiga atentia publicului modern, brand-urile trebuie sa incerce mult mai mult decat pana acum. Tacticile de marketing vechi nu mai au ce cauta in abordarea publicului tinta.

In timp ce rolul brand-ului a ramas acelasi, rolul consumatorului s-a schimbat. Inzestrati cu tehnologii care le mentin conectate 24 de ore, 7 zile pe saptamana, consumatorii controleaza fluxul de informatii si stabilesc regulile de implicare.

Astazi, marketing-ul vizeaza conectarea cu consumatorii in termenii lor, folosind datele generate pentru a oferi experiente personalizate care construiesc relatii si se potrivesc in viata lor de zi cu zi.

Cu acces la surse infinite de date si perspectivele proaspete generate de fiecare noua interactiune, marketing-ul poate furniza strategii personalizate care integreaza canalele media platite, detinute si castigate, pentru a oferi relevanta cu precizie intr-un peisaj care este in mod constant intrerupt.

Metodologia de marketing abordata de noi, bazata pe viteza, este conceputa pentru a mentine un brand agil. Folosind date pentru a optimiza in permanenta si inteligenta business-ului intelligible, marketing-ul strategic imbina arta cu stiinta si intotdeauna pune oamenii pe primul loc - pentru ca cu consumatorul modern, de asta este nevoie pentru a castiga.

O abordare centrat pe om

Cele mai de succes brand-uri sunt cele care folosesc marketing-ul pentru a construi relatii cu publicul. Mai degraba decat sa se ascunda in spatele unui logo, il folosesc pentru a demonstra empatia, pentru a comunica in mod natural si pentru a anticipa dorintele  clientilor inainte ca acestia sa le aibe. Prin stabilirea scenei pentru loialitatea pe termen lung, se protejeaza impotriva riscului de a fi comoditizate, perturbate sau pur si simplu subcotate in pret.

Construirea acestor relatii cere ca marca dvs. sa creeze experiente centrate pe om. Si pentru a face acest lucru, brandul dvs. trebuie sa inteleaga fiecare nuanta a motivatiilor, comportamentului si a deciziilor publicului, precum si peisajul competitiv si obiectivele de afaceri.

Conexiunea este in ambele sensuri

De unde provin cunostintele necesare pentru experientele centrice umane? Raspunsul scurt: date. Datele nu numai ca va ajuta sa intelegeti publicul si cum sa ajungeti la ei, provoacă ipoteze pe care le-ati facut si va ajuta sa definiti conturul si forma experientelor digitale pe care le veti crea in cele din urma.

Dar exista un lucru pe care datele nu-l pot face - nu va poate spune cine sunteti. Puteti incerca sa fiti totul pentru toti oamenii, dar aceasta abordare inspira putina incredere. Iar o identitate construita doar de date nu se va conecta cu fiinte umane reale.

Obiectivul de a va cunoaste publicul nu este sa le spuneti ce credeti ca vor sa auda. Este vorba despre a spune povestea ta in moduri care rezoneaza cu ei. Este vorba despre gasirea unor puncte de legatura si a unui motiv comun care sa permita interactiunea autentica.

Te intrebi cum sa abordezi marketing-ul?

Vino sa exploram impreuna.

Combinarea contextului si continutului

Cererea de experiente centrate pe om a crescut la o viteza atat de scazuta, incat marketing-ul in sine este inca in crestere. Digitalizarea necesita acum colaborari profunde de specialitate - nu doar o serie de contributii individuale. Si colaborarea trebuie sa fie mai rapida si mai receptiva la schimbare.

Oferirea de experiente personalizate poate fi o provocare pentru brand-urile ale caror eforturi de marketing nu sunt integrate. Obtinerea dreptului digital necesita o colaborare profunda intre echipe agile de experti si angajamentul de a raspunde la schimbari constante.

Ca raspuns, echipa noastra de marketing a dezvoltat o metodologie proprie, bazata pe viteza, care foloseste date pentru a-si informa abordarea bazata pe poveste.

Procesul lor incepe cu colectarea tuturor datelor disponibile - brand, audienta, concurenta, industria si multe altele - din surse online si offline. Dupa o serie de analize adanci, acestia dezvolta personaje detaliate pentru cei mai viabili "oameni" ai brand-ului - clientii lor ideali, descoperind contextul pentru urmatoarea faza de planificare. Ghidati de o intelegere profunda a tintelor unei marci, ne punem in locul lor, creand calatorii care leaga etapele calatoriei de cumparare de punctele de contact critice si de continutul care le transforma.

Pentru a ne asigura ca continutul pe care il implementam este bine primit, folosim o varietate de instrumente si analize in desfasurare pentru a optimiza performanta. Chiar si atunci cand lucrurile functioneaza bine, cautam sa imbunatatim planul si creativitatea pentru a obtine cele mai bune rezultate si ROI-uri (Return On Investment - Randamentul De Investitie).

Folosim datele pentru a furniza povesti convingatoare publicului potrivit la momentul potrivit pe platformele potrivite.

Testimonials

Rate this post