SEO - Search Engine Optimization

O buna strategie SEO reuneste codul, continutul si contextul pentru a aduce un plus de valoare brand-ului tau.
Concetrandu-va doar pe cuvinte cheie si clasament riscati sa dati pasarea din mana pentru cea de pe gard. Cautarea in motoarele de cautare spune o poveste: despre marca dvs., despre oferta dvs. si despre reputatia dvs.

Motoarele de cautare pun utilizatorii umani in controlul asupra modului in care acestia studiaza, invata si cumpara - si aici exista oportunitatea si provocarea. Fii o sursa relevanta, informativa pentru cautatori si  potentialii clienti vor veni rapid si vor avea incredere in tine (poate vor ajunge chiar sa te iubesca). Administrand rau aceasta optimizare pentru motoarele de cautare risti sa devii iritant sau mai rau, invizibil

SEO aduce mereu noi provocari tehnice, de la modificarile algoritmului la impactul vocii si de la realitatea augmentata (AR) la realitatea virtuala (VR). Din aceste motive o agentie SEO buna traieste si respira lucrurile tehnice.

Clasamentul contează, dar in SEO acesta nu este totul. Optimizarea pentru motoarele de cautare este de fapt un marketing organic - este vorba de modul in care continutul si experienta utilizatorului se combina pentru a-ti face marca vizibila si atractiva pentru publicul tau. Acest tip de gandire holistica nu are nevoie de un tehnician, ci de un partener - exact ceea ce REM.10 BRANDING se straduieste sa fie.

De ce strategia SEO conteaza

Am tot auzit ca optimizarea SEO este moarta cam de cand am aflat de existenta ei. Metoda de optimizare sa schimbat mult, dar SEO conteaza astazi mai mult decat a facut-o pana acum. Cautarea este locul din care pleaca majoritatea calatoriilor clientului, adesea este locul unde se termina calatoria, dar de obicei calatoria lor este undeva la mijloc.

Utilizatorii din intreaga lume fac 3,5 miliarde de cautari in fiecare zi, ceea ce reprezinta o uimitoare cautare de 1,2 trilioane de cautari pe an - numai pe Google. In aceasta mare cautare, cum se evidentiaza brand-ul  dvs. (si din ce motive) este determinat in mare masura de strategia dvs. de SEO - si cat de bine este executata.

Si intr-o lume a vitezei, in care irelevanta si intreruperea sunt tot mai putin tolerate, aparitia in rezultatele cautarii este una dintre cele mai bune oportunitati de a ajunge la clienti in momentul in care acestia au starea necesara sa auda de la tine.

Ce apare despre brand-ul dvs. in cautare este adesea prima impresie pe care oamenii o primesc - si stim cu totii cat de mult conteaza primele impresii. Daca sunteti autoritar, impresionant si usor de gasit, ar putea insemna un nou client. In caz contrar, poate fi o oportunitate ratata.

Totul este conectat

Fiind o agentie de marketing cu servicii complete, aboradarea serviciilor SEO pe care le oferim este una de ansamblu, din mai multe motive.

In primul rand, consideram ca in prezent, nu exista o diferenta clara intre cautare si marketingul organic atunci cand vine vorba de prezentarea brand-ului dvs. sau de a fi descoperit. In al doilea rand, lucram umar la umar cu marketer-i organici si platiti, creatori de continut, expertii PR, dezvoltatorii si multi alti oameni talentati - si sa nu uitam ca avem o echipa doar a noastra pe care o numim TEAM UX.

Aceasta abordare holistica ne ajuta si ne informeaza in tot ceea ce facem. Nu urmarim metrici de vanitate sau cantitati industriale de backlink-uri. Ceea ce conteaza pentru noi - la fel ca si pentru dvs. - este cresterea valorii brand-ului si impactul masurabil asupra rezultatelor afacerii.

Procedeul de optimizare SEO - REM.10 BRANDING


https://rem10branding.com/wp-content/uploads/2018/03/icon_instrumente-de-cautare-200x200.png
Pasul #1: Cercetare si audit

Aceasta este faza "sa va cunoastem", unde vom afla tot ce putem despre afacerea dvs. si obiectivele dvs. Aceasta include cercetarea competitiva si cercetarea cu cuvinte cheie. Evaluam unde va aflati acum, analizam competitia dvs., studiem cumparatorii dvs. si evaluam tactica actuala. Sapam adanc in numere pentru a vedea unde va aflati acum si vom da importanta zonelor UX si UI pentru imbunatatire. Acest lucru ne permite sa construim un plan de proiect coerent, cu o schita clara pentru implementare, eficacitate si succes.

Pasul #2: Optimizarea online

Odata ce stim totul despre afacerea dvs. si despre avantajul dvs. competitiv, va vom ajuta sa dezvoltati un plan care va optimiza site-ul pentru motoarele de cautare. Acest lucru inseamna ca vom face modificarile necesare in site-ul dvs. existent, pentru a respecta cele mai bune practici SEO, vom structura adecvat antetul, vom reface legaturile intre pagini, vom incorpora expresiile corecte (identificate in prima etapa) si ne vom asigura ca toate aspectele tehnice sunt indeplinite. Se vor stabili descrieri de metadate, titluri de pagini, etichete canonice si redirectionari corespunzatoare, iar intregul continut vizibil publicului va fi trimis la Google pentru indexarea rapida.

https://rem10branding.com/wp-content/uploads/2018/03/icon_dezvoltare-500-200x200.png
https://rem10branding.com/wp-content/uploads/2018/03/icon_mangementul-continutului-200x200.png
Pasul #3: Crearea continutului care aduce trafic

Vom elabora si publica continut util (blog-uri, articole de stiri si alte materiale de pe site) create pentru a raspunde intrebarilor specifice de la potentialii cumparatori in fiecare etapa a calatoriei cumparatorului. Calendarul dvs. de continut va stabili o cronologie pentru crearea blog-ului, promovarea in social media, comunicatele de presa si construirea link-urilor. Va vom ajuta sa va folositi de retelele de social media pentru a angaja noi segmente de public si pentru a construi o comunitate de adepti loiali. In cele din urma, vă vom ajuta cu sindicalizarea conținutului, adresandu-va liderilor din industrie si mass-media pentru a extinde acoperirea publicului si pentru a va creste amprenta online. Vom identifica potentiali parteneri si influentatori care sa vizeze campanii de creare a legaturilor si reactiilor de PR.

Pasul #4: Analiza si raport

Ce canale furnizeaza ROI-ul de care aveti nevoie? Ce eforturi depuse nu aduc rezultate? Nu veti ramane in intuneric. Rapoartele clare, care vor fi generate pot fi accesate oricand, si sunt construite pentru a afisa datele necesare pentru imbunatatire. Performanta campaniei va fi monitorizata in mod constant pentru a determina daca toate obiectivele au fost atinse. Rapoartele regulate vor stabili in mod clar statutul fiecarei campanii si rezultatele obtinute, permitandu-va sa faceti corectii de curs, acolo unde este necesar pentru afacerea dvs.

https://rem10branding.com/wp-content/uploads/2018/03/icon_analiza-200x200.png

Vrei sa iesi in evidenta?

Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Testimonials

Rate this post