Social Media Marketing

Imaginile si video-urile frumoase nu sunt indeajuns  - cele mai bune campanii sociale vizeaza publicul cheie, aliniind in acelasi timp obiectivele de vanzari si de marketing.
Servicii Social Media

Strategia de Brand | Creare Continut | Reclama PPC | Servicii Foto/Video | Influencer Marketing

"Ce facem in social media?" Pentru multe companii, este o intrebare ingrozitoare si poate fi inselator de dificil de a raspunde.

Social media-ul este in centrul noii ere digitale. Folosit in mod eficient, acesta este un instrument de neegalat pentru construirea unui raport la scara larga, permitand implicarea non-stop si conversatile unu-la-unu.

Cu toate acestea, daca nu puneti pret pe succesul in social media, riscati sa nu fiti gasit in cautarile organice, veti avea o competitie nereusita pentru audienta publicului si nu veti fi in pas cu schimbarile algoritmilor de cautare. O provocare mai subtila pentru brand-uri este presiunea de a urmari metrici doar de dragul de a-i urmari, stresandu-se pentru LIKE-uri si SHARE-uri car pot sau nu pot avea impact asupra afacerii.

Traim intr-o lume sociala, iar brand-urile care se dezvolta pe platforme sociale se pot conecta cu clientii in moduri pe care marketing-ul in trecut le putea doar visa. Ajutam brand-urile sa reuseasca la nivel de social media folosind tactici agile, clare cu privire la obiective si centrate pe audienta. Scopul tuturor serviciilor noastre de social media este simplu: sa ajutam publicul sa-si spuna propriile povestiri mai bine.

Stiai ca?

"Semnalele" Social Media reprezinta o masura importanta in algoritmul de clasificare SEO al Google. Aceste semnale includ valori cum ar fi placeri, distribuire, comentarii si linkuri.

Procesul nostru de social media management


Atribuirea Manager-ului de Cont

Pentru a va satisface pe deplin nevoile, REM.10 BRANDING va atribui un manager de cont dedicat proiectului dvs. de social media. Managerul de cont va fi principalul dvs. punct de contact in timpul apelurilor saptamanale si corespondentei zilnice. Orice solicitari sau modificari in numele clientului vor fi trimise Managerului de cont si vor fi contactate de catre designerii grafici si echipa de social media. Ne mandrim prin faptul ca suntem proactivi cu fiecare proiect, astfel incat va puteti astepta sa auziti idei noi de la Managerul de cont saptamanal.

Atelier de strategie pentru brand

Identitatea dvs. de brand ar trebui sa fie stampilata pe tot ceea ce faceti. Brandin-gul este unul dintre cele mai importante ingrediente pentru succesul oricarei afaceri. Acesta ii spune clientilor cine sunteti si cum va distingeti fata de concurentii dvs. Strategic varsam identitatea dvs. in creatia social media intr-un mod care produce concepte care vor rezona cu publicul dvs. tinta si va vor face sa iesiti in evidenta.

Analiza Social Media

Urmatorul pas este atunci cand analizam peisajul social media actual pentru afacerea dvs. Aceasta include, dar nu se limiteaza la analiza concurentei, descoperirea tendintelor, cercetarea hashtag, analiza reputatiei si valorile traficului de site. REM.10 BRANDING dezvolta de asemenea, un raport cuprinzator pentru a determina pesroanele din publicul tinta. Acest lucru ne ajuta sa determinam cine este publicul dvs. de brand ideal si cum putem sa ne angajam cel mai bine cu acestia prin continut vizual si copywrit-ing. Daca afacerea dvs. este deja existenta pe social media, vom analiza istoricul dvs. de postari pentru a determina ce strategii au funcționat bine in trecut.

Dezvoltarea continutului creativ

Avem o echipa de design-eri grafici care sunt dedicati crearii continutului vizual unic pentru publicatiile in social media. Avem, de asemenea, o echipa de profesionisti cu experienta, fotografi si editori care va ajuta sa va aduceti la viata continutul. Imaginile vorbesc cat o mie de cuvinte iar clipurile video vorbesc cat un milion, in lumea social media. Procesul nostru creativ pentru social media implica imbunatatirea continutului existent cu design grafic si de asemenea, crearea de design 100% original. Toate creatiile pe care le producem vor transmite mesajul dvs. de brand, care ar trebui sa se afle in centrul tuturor lucrurilor pe care afacerea dvs. le publica in domeniul social.

Programarea postarilor

Managementul Social Media functioneaza cel mai bine atunci cand agentia noastra colaboreaza cu echipa dvs. in ceea ce priveste crearea de continut. Apreciem feedback-ul dvs. iar misiunea noastra este sa cream  continut puternic, care sa reflecte viziunea dvs. de brand. Nimeni nu-ti cunoaste afacerea mai bine decat tine. De aceea oferim clientilor nostri de social media posibilitatea de a programa postarile lunar. Acest lucru va permite sa vedeti design-ul nostru creativ, textul si hashtag-urile noastre inainte de publicarea continutului. In timpul fazei de revizuire, veti putea sugera editari pentru a ne ajuta sa imbunatatim postarile. Intelegem ca uneori veti avea nevoie de continut postat pe Social Media, care nu poate fi programat. Acesta este motivul pentru care lasam anumite lacune in calendarul de postri, astfel incat sa putem posta continut nou zilnic fara a astepta confirmarea din partea dvs.

Publicitate in social media

Cel mai mare beneficiu al publicitatii pe platformele Social Media este avantajul directionarii dinamice. De exemplu, sa presupunem ca afacerea dvs. vinde produse cosmetice. Prin targeting pe Facebook, Google si Instagram, anunturile pot fi afisate numai femeilor interesate de categoria de produse, care au varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani. Aceasta strategie de directionare strategica garanteaza ca anunturile vor fi difuzate numai utilizatorilor care vor interactiona cel mai probabil cu postarea ta si astfel vor deveni clienti. Directionarea se poate face in functie de zona demografica, varsta, gen, interese iar segementarea tehnica poate fi realizata si prin directionarea catre dispozitive mobile / desktop sau in functie de dispozitive iOS / Android. Anunțurile pot influenta, de asemenea, daca postarile dvs. devin virale datorita efectului "bulgare de zapada". Acest efect este un fenomen in lumea sociala care maximizeaza expunerea la continut. Practic, conceptul urmareste logica ca, atunci cand un utilizator se angajeaza intr-un post, toata reteaua lui va vedea acest angajament pe fluxurile lor. Apoi unii dintre prietenii lui se va angaja cu postul, si asa mai departe ... Acest lucru este numit efectul de bulgare de zapada.


Pachetul nostru standard de gestionare a continutului social include 20 reclame non-video pe luna. (o postare pe zi lucratoare). Cu toate acestea, suntem bucurosi sa ne adaptam nevoilor dvs. unice de afacere. Daca aveti nevoie de video, animatie sau mai multe postari pe zi, vom crea si pachete personalizate de social media pentru a va satisface nevoile creative.

REM.10 BRANDING are, de asemenea, un personal de scriitori de continut, care sunt specializati in craft-ing de titluri indraznete si strategii de scriere. Toate strategiile de scriere și tag-urile hashtag sunt incluse in planurile noastre de gestionare social media.

Cum pot retelele de Social Media sa aduca beneficii afacerii tale

Exista peste 3 miliarde de persoane care folosesc social media in intreaga lume. Nu exista o modalitate mai buna de a ajunge la publicul dvs. tinta decat Marketing-ul Social Media. Fiecare platforma social media ofera un segment unic al intregii piete. De exemplu, utilizatorii Facebook au cea mai mare varsta medie a oricarei platforme sociale. In timp ce platformele precum Instagram si Twitter au o populatie mult mai mica. La REM.10 BRANDING, ne-am specializat in proiectarea continutului creativ care va implica publicul dvs. de brand ideal. Branding-ul se afla in centrul fiecarui proiect pe care il luam. Avem echipe de designe-ri grafici, editori video si copywrit-eri care sunt dedicati crearii de continut care are impact asupra social media. Continutul pe care il producem are o probabilitate mai mare de a fi impartasite, de a fi placut, de a fi mentionat si de a fi urmarit pe retelele de social media. Mesajul dvs. de brand va fi "stampilat" pe fiecare piesa de reclame pe care o publicam pentru campaniile dvs. Echipa noastra de marketing digital va folosi continutul dvs. de marca pentru a ajunge la numarul maxim de persoane din publicul dvs. tinta. Aceasta metoda va maximiza expunerea marcii dvs. pe canalele social media.
Prin cercetarea publicului pe restelele de social media, companiile pot sa adune informatii despre cine este publicul, despre ceea ce cauta si daca sunt multumiti de oferta. Procesul nostru de cercetare a publicului incepe, de obicei, cu analizarea celo care va urmaresc si a potentialului de crestere a acestora. Daca afacerea dvs. este noua in domeniul social media, putem utiliza anumite instrumente pentru a vedea statistici ascunse cu privire la anumite aspecte ale concurentilor dvs. de top. Dupa ce vom determina publicul dvs. demografia, psihografia si geografia, vom cerceta apoi ce subiecte se afla in prezent la moda in randul publicului. Studuiul sau investigarea audientei ajuta intreprinderile sa fie informate si implicate in social media. Putem colecta datele necesare pentru a evalua ce continut va implica cel mai mult publicul tinta. Studiul publicitar joaca, de asemenea, un rol esential in stabilirea numarului de persoane care va vor vedea postarile si ce strategie de publicitate plătita va fi cea mai eficienta pentru brand-ul dvs.
Internetul are o dinamica interesanta pentru afacerile moderene. In social media exista avantaje si dezavantaje - un fel de sabie cu doua taisuri. Avantajul este ca clientii pot oferi feedback in timp real si pot impartasi comunicarea pozitiva cu reteau lor personala de prieteni. Dezavantajul este ca uneori feedback-ul poate fi negativ. Este extrem de important ca feedback-ul negativ din social media sa fie abordat rapid si abordarea sa fie bine planificata. O caracteristica excelenta pe care REM.10 BRANDING o poate configura in social media este robotul de chat automatizat. Bot-ii de chat devin din ce in ce mai populari in social media, deoarece sunt excelenti pentru a oferi utilizatorilor raspunsuri la intrebarile frecvente. Utilizarea automata a robotilor de chat in serviciul de asistenta sociala pentru clienti va reduce dramatic cheltuielile dvs. de capital uman si va accelera comunicarea cu potentialii clienti. De asemenea va recomandam serviciul nostru - Managementul Comunitatii Social Media, serviciu care contine toate pachetele noastre de servicii social media.
Fiecare nou proiect de social media incepe cu o analiza complexa a concurentei. Aceasta analiza include valori cum ar fi: cați adepti au concurentii dvs., care este rata medie de angajare a utilizatorilor cu postarile lor, cat de des se posteaza concurentii dvs. și multe altele. De asemenea, suntem capabili sa vedem care dintre postarile concurentei dvs. au cele mai bune performanee. Folosind aceste informatii, putem structura campanii care au un succes dovedit. Punctele forte ale concurentilor dvs. sunt importante, dar chiar mai importante sunt punctele slabe ale acestora. De exemplu, daca vedem ca unul dintre concurentii dvs. are o urmarire si un angajament foarte scazut pe Instagram, vom recomanda o campanie agresiva pentru a domina acest segment de social media. De asemenea, suntem atenti la concurentii dvs. in timpul campaniilor. Acest lucru este important deoarece, facand acest lucru, vom putea observa noi tendințe pe piata. Scopul nostru cu Social Media Marketing este de a ramane intotdeauna cu 3 pasi inainte concurentei dvs.
Intelegem ca tote like-urile, adeptii si actiunile nu inseamna nimic daca nu-ti cumpara efectiv produsele sau serviciile. De aceea, monitorizam si masuram in mod constant rezultatele campaniilor noastre de social media. Masuram rezultatele zilnic si va oferim un raport privind rentabilitatea investitiei (ROI). Aceasta metoda este cunoscuta sub numele de Urmarirea conversiilor. Vom conecta conturile dvs. sociale la Google Analytics pentru a vedea cum interactioneaza traficul social cu site-ul dvs. web. De asemenea putem urmari chat-ul, formularele de contact si adresele de email pentru a determina cat de multe vonversii provin din medii sociale. Fiecare utilizator care trimite un formular, email sau foloseste chat-ul este cunoscut ca o "conversie" in terminologia de marketing digital. Prin masurarea conversiilor dvs. din social media, putem vedea care campanii au cel mai mare succes si de la ce platforma provin. Folosind statisticile de conversie social media, REM.10 BRANDING este capabil sa demonstreze ca campaniile functioneaza si ca vanzarile sunt in crestere ca rezultat direct al eforturilor de social media.

Doriti continut care sa conecteze?

Hai sa lucram impreuna.

Testimonials

Rate this post