Design-ul nu se opreste niciodata, iar orice brand care investeste intr-un nou site vrea sa se uite si sa se simta contemporan.
Dar filosofia din spatele design-ului site-ului ar trebui sa reziste testului timpului.

Noi avem o filozofie clara: site-urile web ar trebui sa combine design-ul centrat pe om si povestirea puternica, concentrandu-se in mod clar pe sprijinirea obiectivelor de afacere. Credem ca descoperirea si satisfacerea nevoilor utilizatorilor umani - publicul brand-ului dvs. - este singurul lucru valoros pe care o companie de web design poate sa-l faca pentru dvs. ca partener.

Brand-urile se confrunta din ce in ce mai mult cu experienta clientilor chiar mai mult decat cu pretul sau produsul. Treaba noastra este sa oferim o experienta extraordinara si sa va mentine competitivitatea. Dar este, de asemenea, treaba noastra sa combinam arta de design cu stiinta conducerii conversiilor si sa incurajam actiunile potrivite la momentul potrivit.

Stim ca nu sunteti in cautarea doar unui designer uimitor (desi avem si noi). Vei alege un partener care te va ajuta sa te ghidezi in mediul online si sa-ti atingi obiectivele de afacere. Suntem pasionati si va garantam un proces de colaborare care sa descopere povestea afacerii dvs. si sa asigure ca povestea a fost rostita in modul cel mai convingator posibil.

Acum ramane doar intrebarea: meritam sansa de a fi partenerii tai?

//rem10branding.com/wp-content/uploads/2019/02/Responsiv-DESIGN.jpg
EXPERIENTA

 

Web DESIGN

Folosirea unei abordari centrate pe oameni asupra design-ului
web este cel mai important element pentru a ajuta utilizatorii
sa actioneze si sa creasca brand-urile online.

O filozofie centrata pe oameni

Tendintele de design vin si pleaca. Experienta si vechimea in domeniu ne ajuta sa alegem pentru fiecare client in parte designul skeuomorf, designul plat, parallaxul, paginile lungi de defilare, brutalismul, umbrele picaturilor si designul pe mobil astfel incat rezultatul final sa fie unul perfect pentru brand-ul tau si usor de inteles pentru fiecare vizitator.

Inainte de a proiecta chiar si un pixel, vom studia afacerea voastra si vom incerca sa intelegem utilizatorii vostri pentru a lua decizii pe baza modului in care acestia gandesc si in functie de ce-si doresc. Asta inseamna ca cercetarea publicului si strategie digitala robusta fac parte integranta din procesul nostru de web design.

Ca agenție de web design, stim cat de usor este sa fii atat de concentrat pe vanzare incat publicul tau devine marginalizat. Dar daca veti cere oamenilor sa ajunga mai adanc in buzunarele lor sau sa ofere o sansa brand-ului dvs., intalnirea cu ei în termenii lor este modul in care ajungi acolo. De aceea, acum mai mult ca niciodata, orice brand are nevoie de un site web care sa raspunda utilizatorului si ofera experiente reale - umane.

//rem10branding.com/wp-content/uploads/2019/02/Team-at-work-Web-Design.jpg

O abordare bazata pe poveste

Cand proiectam pentru oameni, este important sa ne amintim ca oamenii sunt povestitori. Impartasirea si ascultarea povestilor face parte din ceea ce ne face umani si toate brand-urile mari incep cu o poveste.

Ce inseamna sa povestesti intr-un context vizual? Storytelling-ul este mult mai mult decat a scrie o poveste lunga. Fiecare aspect al unui site web, de la limbajul de proiectare si selectia imaginilor pana la continut si experienta utilizatorului, se reunesc fie pentru a spune povestea, fie pentru a distrage atentia de la ea.

Fiecare brand are propria sa poveste, dar in centrul fiecarui brand se afla promisiunea brand-ului fata de clientii sai. Promiti distractie si emotie? Din aceasta promisiune de baza, fiecare imagine, fiecare pictograma, fiecare pagina si fiecare punct de interactiune trebuie sa avanseze acea perceptie si sa-ti dezvolte povestea.

Cele mai bune practici sunt importante, iar noi le cunoastem si tinem pasul cu tendintele. Clientii adevarati se fac atunci cand loialitatea lor este castigata. Daca brand-ul dvs. nu ofera utilizatorului o astfel de experienta, concurentii dvs. au sanse mai mari de reusita.

O mentalitate a parteneriatului

Am inceput in urma cu cativa ani ca o agentie de web design si am creat site-uri web pentru brand-uri noi si companii in crestere. Am vazut evolutia catre site-uri web orientate spre un public cat mai mare, site-uri care au o poveste de spus si am ajutat companiile sa se alinieze la aceste schimbari.

Indiferent daca construiti un site web pentru o afacere noua sau sunteti gata pentru o reproiectare, echipa noastra de designeri web va poate ajuta sa va mandriti cu brand-ul dvs.. Traim intr-o lume a device-urilor mobile si din acest motiv fiecare site web va avea un design receptiv pentru mobil, tableta si desktop.

Intelegem ca reproiectarea unui site web este un pas important pentru multe companii. Exista decizii importante de proiectare si multe puncte de vedere ale partilor interesate trebuie luate in considerare. Modul in care sunteti ghidat prin proces este aproape la fel de important ca si ceea ce este in cele din urma proiectat.

Abordarea noastra este una iteractiva si bazata pe dialog pentru a proiecta, a explora idei si directii si a lasa suficient timp si spatiu pentru feedback si rafinament. Veti obtine un sentiment clar despre optiunile dvs. si despre modul in care acestea afecteaza designul general. Va vom ajuta sa ghidati conversatia pentru a genera cel mai valoros si relevant feedback posibil.

Suntem mai mult decat o companie de design de site-uri. Suntem un adevarat partener digital care ajuta afacerea dvs. sa faca conexiuni mai profunde cu publicul dvs. si sa accelereze cresterea.

Esti pregatit pentru parteneriatul cu noi?

Vrem sa te cunoastem.

Testimonials

Rate this post